FritValgsTV

Smart-TV/FritValg
Muligheden for at kunne tilvælge ekstra kanaler udover den faste tv-pakke, efterspørges mere og mere blandt medlemmerne. Derfor introducerer Stofa nu Smart-TV.

Med Smart-TV kan du supplere med ekstra tv-kanaler udover din faste tv-pakke og vælge lige præcis de, af de tilgængelige tv-kanaler, der interesserer dig og din familie. (Se listen af kanaler længere nede på siden)
Der er mange forskellige genrer, så du kan få mere sport, børne-tv, film og musik.
Du kan ændre dine Smart-TV kanaler, når det passer dig. Kanalerne der er til rådighed bestilles via din selvbetjeningsside.  Er du endnu ikke kunde hos Stofa (Internet/telefoni), men kun modtager tv gennem foreningen, skal du første gang kontakte Stofa på 88 30 30 30 for at få adgang til Smart-TV.

Bemærk
Alle spørgsmål vedrørende Smart-TV (Tilvalg) skal rettes direkte til Stofa. Kontaktoplysninger findes i højre side.

Tilgængelige kanaler:

 

 

Ret til ændringer forbeholdes.

C-MORE Film

Kan du lide film og serier uden afbrydelser og i super høj kvalitet? Så er dette lige noget for dig. Med et abonnement på får du fri adgang til fire spændende filmkanaler, som viser både nye og klassiske biografsucceser, storfilm og premiereafsnit af de fedeste serier. Der er det hele: action, drama, komedier og meget mere.

Du får adgang til:

 • Fire spændende filmkanaler
 • De nyeste film fra Hollywood
 • Nordiske biografsucceser
 • Nye serieafsnit direkte efter USA-premiere
 • Underholdning for børn i alle aldre. Månedspris 99,00 kr./md.

Se en tv-guide over kanalerne her: https://www.cmore.dk/kanaler

C More Film indeholder 4 kanaler:

 

 

Viasat Film

Film for enhver smag. Få de bedste filmkanaler fra Viasat Film.

Med Viasat Film får du adgang til 5 filmkanaler i HD kvalitet:

 • Viasat Action
 • Viasat Family
 • Viasat Hits
 • Viasat Premiere
 • Viasat Series.

  Månedspris 99,00 kr./md.

Hvorfor det ikke er muligt at tilvælge flere kanaler. Som f.eks. TV-2 Sport.

Der desværre ikke så meget hverken vi i antennelauget eller Stofa kan gøre ved udvalget af tilvalgskanaler. Vi ville selvfølgelig også gerne kunne tilbyde alle programmer, men det er ikke muligt grundet krav fra programleverandørernes side. (som f.eks. SBS, Canal digital, TV-2 osv.) De opsætter helt specifikke krav til hvilke kanaler, der skal være i vores faste TV-pakker for at måtte tilbyde deres øvrige kanaler som tilvalg.

Skulle vi kunne tilbyde alle de kanaler vi gerne ville som tilvalg, ville det kræve at vores standartpakker var MEGET større. Og dermed ville prisen for dem også stige drastisk. Det ville nok betyde en årlig pakkepris på kr. 6000+ for den store pakke, hvis dette skulle være muligt. (som man ser i andre antenneforeninger)

Pakkerne vi har nu, er bestemt ud fra de program stemmesedler, der bliver udfyldt af vore medlemmer på den årlige generalforsamling. (i maj måned) Se evt. vores vedtægter, § 7, punkt 9 (Find vedtægterne her) Og endnu er der ingen der har vist interesse på disse møder, for at vi indfører tv pakker af denne størrelse/pris. (Klik her for at se resultatet fra sidste afstemning omkring dette) 

Vi arbejder selvfølgelig hele tiden på at få flere kanaler som fritvalg, trods denne låsning.

  Sidst ændret: 04-10-2021 10:23:07

 

Lukket for kommentarer.